Akutlægehelikopter

Operationel støtte og forbedret patientbehandling
Tilbage til Sundhed
Akutlægehelikopter hero billede
Med vores elektroniske patientjournal og vores omfattende fagsystem forbedres kvaliteten og patientbehandlingen, og man får en mere effektiv drift. Vores værktøjer hjælper med at effektivisere processer og forbedrer kommunikationen og samarbejdet på tværs af afdelinger. 

Med vores store erfaring på området har vi udviklet værktøjer, der hjælper jer i en hektiske arbejdsdag. Vores elektroniske patientjournaler giver jer adgang til patientoplysninger, så I kan diagnosticere og behandle patienterne mere præcist under transporten. Journalen opdateres i realtid for at sikre hurtig og præcis behandling. Ved at erstatte papirarbejde med digitale værktøjer kan personalet bruge mere tid på patienten.

Ved at have fuldt overblik og kontrol over mandskab, flåde og udstyr øger man den operationelle effektivitet, forbedrer patientsikkerheden og reducerer driftsomkostningerne. Vores fagsystem giver dig også en nem adgang til procedurer og rutiner. Dette sikrer kvalitet på behandlingen, og lader jer have patientsikkerhed som højeste prioritet.

Vores løsninger til akutlægehelikopter

EWA

En komplet elektronisk journalløsning for det præhospitale område.
Læs mere

GRID

Et skalerbart, modulopbygget fagsystem, der hjælper med at organisere arbejdsdagen.
Læs mere

IncidentShare

Sikker, intuitiv og brugervenlig livestreaming fra hændelsesstedet.
Læs mere