Bliksund indgår partnerskab med Lexit Group

Bliksund har indgået et partnerskab med Lexit Group. Lexit Group er en førende aktør i Skandinavien inden for datafangst og digitalisering samt etiketter, emballage og mærkningsløsninger. Sammen med Lexit Group vil Bliksund tilbyde RFID-løsninger til beredskabstjenesterne.

Bliksund inngår partnerskap med Lexit Group blog hero bilde

Efter forespørgsler fra virksomhedens kunder om RFID-support indgår Bliksund nu et samarbejde med Lexit Group. Med sit fokus på teknologiløsninger til datafangst og procesforenkling og sin førende position inden for RFID-funktionalitet ser Bliksund store fordele ved at samarbejde med Lexit Group i fremtiden.

 

Frank-Arne Bruland Produkteier GRID Bliksund"Bliksund arbejder hele tiden på at videreudvikle vores løsninger og er lydhøre over for, hvad bureauerne har brug for. Det kræver meget tid og mange ressourcer at holde styr på og kontrollere, og kunderne har længe efterspurgt en RFID-løsning. Sammen med Lexit Group vil vi nu være i stand til at udvikle løsninger, der giver et lettere overblik og kontrol over udstyr og materialer. Det vil effektivisere hverdagen for beredskabet."

Frank-Arne Bruland, produktejer for GRID i Bliksund

 

 

Overblik over store aktiver

Beredskaberne har en masse udstyr og materialer, som der skal holdes styr på og føres tilsyn med. Der er tale om store aktiver, og manglende overblik kan have store økonomiske konsekvenser. Ikke mindst kan manglende overblik også betyde forskellen mellem liv og død.
"Velfungerende IT-løsninger er afgørende, og sammen med Bliksund sikrer vi brugervenlige og effektive løsninger til gavn for besætningerne," siger Mikael Thorsgaard fra Lexit Group.