Nyt Bliksund Academy skal sikre kvalitet og kontinuerlig træning

Bliksund er en vigtig støtte til at give bedre beslutningsstøtte og digital interaktion til beredskaberne ude i felten. For at sikre, at slutbrugerne til enhver tid har opdateret viden om løsningen, lancerer vi nu Bliksund Academy.

Nye Bliksund Academy skal sikre kvalitet og kontinuerlig opplæring blog hero bilde

Med stor ekspertise inden for akutmedicin, sundhedspleje og beredskab har vi skabt Bliksund Academy til at levere digitale og fysiske træningskurser, så kunderne kan sikre, at medarbejderne får opdateret og fleksibel træning, der kan tages, når det passer dem.

Træningen foregår via e-læringskurser, som kan gennemføres på en mobiltelefon, tablet eller pc. For at sikre slutbrugernes kompetence skal de også gennem afsluttende prøver.

 

Janne Morstøl, CEO Bliksund profil bildeFor os, der arbejder med sundheds- og beredskabstjenester, hvor tiden er kritisk, og den rette ekspertise er afgørende, er det vigtigt at sikre, at slutbrugerne altid har opdateret viden om brugen af vores løsninger. Ved at tilbyde kurser, der kan tages, når det passer brugerne, sikrer du, at slutbrugerne altid har opdateret ekspertise.

Janne T. Morstøl, administrerende direktør for Bliksund AS

I øjeblikket tilbyder virksomheden e-læringskurser i Bliksund EWA , som er en præhospital elektronisk patientjournalløsning, der bruges af personale i ambulancetjenesten. På sigt vil virksomheden også tilbyde udvidet træning i Bliksund GRID . Det er et cloud baseret fagsystem til akut- og sundhedspersonale, som bidrager til et samlet overblik over ressourcer, udstyr og processer.
Indtil videre er Helse Vest begyndt at bruge Bliksund Academy og har gode erfaringer:
- For os er det en løsning, der gør det nemt og effektivt for vores medarbejdere at holde sig opdateret på nye løsninger i ambulancejournalen EWA til enhver tid. Med ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder på forskellige tidspunkter og forskellige steder, er det krævende at arrangere interne, fysiske kurser.  Bliksund Academy løser denne udfordring og sikrer, at alle får træning af god kvalitet og er opdateret på systemet.
 
Desuden er det nemt at holde styr på, hvem der har gennemført e-læringen, og hvem der stadig mangler at blive uddannet. Løsningen sparer os for værdifuld tid og ressourcer i stedet for at administrere uddannelsesmateriale til en løsning, der hele tiden udvikler sig internt," siger Hege Svensson Holvik fra Helse Vest IKT.