Politiet tager video streaming til nye højder

Politistyrker over det meste af verden implementerer droner til at yde luftstøtte til mandskabet på jorden i tilfælde, hvor brugen af helikopter eller et fly er mindre praktiske. Dronerne fungerer som et vigtigt redskab i flere situationer, og kan give nogle helt unikke muligheder for at få indsigt, hvor det før traditionelt har krævet flere betjente eller større og mere dyrt værktøj (som eksempelvis førnævnte helikoptere ifm. humanitære eftersøgninger).

Politiet tager video streaming til nye højder blog hero billede

Dronerne er nemme og fleksible og kan nemt samarbejde med andre typer af enheder, eksempelvis politihunde, om at finde personer som måske er blevet væk eller er gået væk, og som ikke selv kan finde tilbage.

 

politibetjent bruger droner og incidentshare

Krypteret videosignal

Traditionelt set har videoløsninger til politiopgaver været dyre og ofte været bygget ud fra militære kravspecifikationer, som måske ikke passer særlig godt til politi-forretninger. Ofte har sådanne løsninger krævet at man internt har haft ressourcer, som kan har kunne vedligeholde og drifte løsningerne, hvilket har øget de samlede ejer-omkostninger.

Derfor ser vi flere og flere Politi kunder, som implementerer vores incidentshare.com™, som på en nem måde kan vise live video fra en drone og dele signalet med relevante enheder på en enkelt måde, som kan styres lokalt fra politiets vagtcentraler uden nogen form for særlige it-kompetancer.

Med incidentshare.com er det muligt for drone-piloten på enkelt og nem måde at livestreame video ind til KSN/KST eller ud til LIMA på deres tjeneste-mobiltelefoner via enten dedikeret udstyr eller via særlige krypterede protokoller med lavest mulige forsinkelse.

 

Lav forsinkelse

Da situtationen hurtigt kan udvikle sig og eskalere er det nødvendigt at have en løsning, som kan distribuere et videosignal til alle enheder med den lavest mulige forsinkelse. Drone-teknologi er blevet et vigtigt redskab for mange politienheder rundt omkring i verden og kan give et hurtigt overblik i forbindelse indsigt i eksempelvis den trafikalesitation i forbindelse med færdselsuheld, store forsamlinger, demonstrationer eller lignende events.

 

operatør bruger incidentshare og venter på live stream fra droner