Videoløsning skal hjælpe LB Forsikring med at give medlemmerne en endnu bedre oplevelse

Som noget nyt kan medlemmer hos forsikringsfællesskabet LB Forsikring nu få besigtiget en skade gennem livevideo. Det betyder, at de mere end 400.000 medlemmer vil opleve en hurtigere og mere effektiv skadesbehandling.

Videoløsning skal hjælpe LB Forsikring med at give medlemmerne en endnu bedre oplevelse blog hero billede

Photo: LB Forsikring

Når en skadebehandler hos LB Forsikring fremover taler med et medlem, vil det nu være muligt at besigtige skaden gennem live video. Vi har kort før sommerferien indgået et samarbejde med LB Forsikring, så de kan bruge vores løsning til live video: IncidentShareVideoløsningen skal bidrage til, at LB Forsikring kan besigtige en skade inden for ganske kort tid og være endnu bedre rustet til at tage den rigtige beslutning om, hvad der skal iværksættes, til fordel for medlemmerne. 

– For os handler det om at give vores medlemmer den bedste oplevelse. Tidligere havde vi alene mulighed for at besigtige en skade ved at sende en taksator eller en håndværkstaksator ud. Det krævede både kørsel og koordination. Nu kan vi inden for kort tid sende et videolink til medlemmet og på den måde vurdere omfanget og beslutte hvad næste trin i skadebehandlingen er, siger Nadja Frandsen, der er afdelingschef for Skade- og Medlemsservice hos LB Forsikring. 

Nadja Frandsen fremhæver, at livevideoer er med til at skabe ro og klarhed over situationen: 

– Vi oplever, at videoløsningen er med til at skabe en ro hos vores medlemmer. Det, at vores skadebehandler kan se med live og se præcist det som medlem viser og forklarer, giver medlem en oplevelse af at bliver forstået.  På den måde undgår vi også misforståelser. Det giver skadebehandleren klarhed over omfanget, hvilket er utrolig vigtig for det videre arbejde, siger Nadja Frandsen. 

Med et fælles situationsbillede kan skadebehandleren hurtigt sætte udbedringen i gang, og få enten en håndværker, en taksator eller et skadeservicefirma afsted. På den måde kommer medlemmerne hurtigst muligt tilbage til normalen efter en skade. 

Incidentshare bliver brugt til at sende billede af skaden til LB

I tråd med strategien

Selvom brugen af video stadig er i en opstartsfase hos LB Forsikring, hvor ikke alle medarbejdere i de relevante afdelinger er blevet oplært i løsningen endnu, ser Nadja Frandsen store potentialer i løsningen. 

– Jeg kan sagtens se, at IncidentShare kan forgrene sig flere steder i vores organisation. Lige nu er vores fokus på selve skadebehandlingen – men jeg ser store muligheder i, at vi i fremtiden tænker løsningen ind i vores andre funktioner, siger Nadja Frandsen og fortsætter:  Vores strategi handler om, at vi vil give en professionel, personlig og digital medlemsoplevelse. Det gør vi i høj grad ved at bruge IncidentShare, der både er digital og samtidig også personlig, afslutter Nadja Frandsen. 

Inden året er omme, er det planen, at alle skadebehandlere og taksatorer i hele afdelingen er oplært i at bruge IncidentShare. 

Thomas Steen Vilhelmsen, der er sales manager i Bliksund siger:

Vi er utroligt stolte over at have indgået aftale med LB Forsikring. LB Forsikring er det bedste af de store forsikringsselskaber i den årlige måling af medlems- og kundetilfredshed fra EPSI. I aftalen med LB Forsikring er vi også gået skridtet videre. Vi har sammen med Nextway lavet en integration til LB Forsikring, som gør det mange gange lettere for skadesbehandleren at arkivere dokumenter i LB Forsikrings arkiv.