Førende køretøjsdatabase til vejhjælp


Bliksund CRS giver vedhjælp og bugseringstjenester de vigtigste oplysninger lige ved hånden.

Kontakt os
Heltebillede af vejhjælp
Aktiv 11@4x

På grund af det stigende antal køretøjer med moderne teknologi og alternative drivmidler har vejhjælps- og bugseringstjenester brug for nøjagtige og opdaterede køretøjsoplysninger for at kunne handle hurtigt og sikkert.

Vores løsninger til vejhjælp

Crash recovery System

Hav vigtige oplysninger om køretøjet lige ved hånden
Læs mere

GRID

En skalerbar, modulær og brugervenlig måde at organisere din arbejdsdag på.
Læs mere

IncidentShare

Sikker, intuitiv og brugervenlig live-streaming fra ulykkesstedet.
Læs mere

Effektiv og informativ

CRS til vejhjælp er din ultimative ressource til detaljerede oplysninger om bugsering og vejhjælp, forstærket med de nyeste teknologiske udviklinger.

CRS til vejhjælp afspejler de robuste funktioner i de tilsvarende CRS-udgaver. Samtidig har vi designet det med funktioner og komponenter, der er skræddersyet specifikt til de unikke behov inden for vejhjælp og bugsering.

Brandmand bruger GRID ved siden af brandbilen

Brug af CRS sparer tid og forbedrer kvaliteten af redningsaktioner i forbindelse med trafikulykker. Nummerpladeforespørgslen kan allerede finde sted, mens nødopkaldet stadig besvares. Dermed er køretøjsoplysningerne tilgængelige for brandfolkene, før de går i aktion, så de kan forberede sig mere målrettet på den specifikke indsats.

Mario Vrdoljak

Brandmand, Varslingscenter Vorarlberg

mario

Beslutningsstøtte til at sikre den rigtige handling


Ved at bruge et digitalt interaktivt datablad får du en omfattende forståelse af køretøjet. Det giver mulighed for at handle hurtigt med det rigtige udstyr, de rigtige færdigheder og den rigtige træning.

Resultatet er, effektivt at kunne håndtere hændelsen, identificere potentielle farer og træffe de nødvendige foranstaltninger for at mindske eventuelle risici.

Gå til blog og nyheder