Sikre løsninger til dokumentation og support i krævende operationer

Med en mere effektiv informationsstrøm og et bedre overblik over udstyr og personale kan jeres team arbejde mere effektivt - med fælles situationsforståelse og optimal respons. 
Kontakt os
Beredskab og forsvar hero billede

Bliksunds løsninger bruges i dag af alarmcentraler, ambulancetjenester, brand- og redningstjenester, eftersøgnings- og redningstjenester, politi, NGO'er og andre offentlige sikkerhedsorganisationer. Løsningerne kan skræddersyes og tilpasses til brug af specialiserede beredskabstjenester, civilbeskyttelses- og forsvarsorganisationer. 

Med en verden under konstant forandring, hvor nye udfordringer opstår, er det nødvendigt, at responsen tilpasses nye situationer. I krævende operationer og hårde miljøer er man afhængig af de rigtige ressourcer og oplysninger for at træffe gode valg. Vi støtter dig 24 timer i døgnet alle årets dage og leverer pålidelige og velafprøvede løsninger til dokumentation og operationel support, der forenkler kritiske beslutninger i krævende operationer. 

Militær bruger elektronisk patientjournal EWA
frivillig gennemsøger sammenstyrtet bygning

Vores værktøj frigør værdifuld tid og sikrer et overblik over ressourcerne, en hurtig udveksling af korrekte oplysninger og et effektivt samarbejde -selv i fjerntliggende og vanskelige miljøer. Få fuld kontrol over operationer, udstyr, personale, processer og situationer, og undgå misforståelser og fejltagelser.

Vores løsninger til beredskab og forsvar

EWA

En komplet elektronisk journalløsning for det præhospitale område.
Læs mere

GRID

En skalerbar, modulær og meget brugervenlig måde at organisere din arbejdsdag på.
Læs mere

IncidentShare

Sikker, intuitiv og brugervenlig livevideo fra skadestedet eller patientbehandlingen.
Læs mere