Sikre løsninger til dokumentation og support i krævende operationer

Med en mere effektiv informationsstrøm og et bedre overblik over udstyr og personale kan jeres team arbejde mere effektivt - med fælles situationsforståelse og optimal respons. 
Kontakt os
defence verti 1
every_second_counts_symbol

Bliksunds løsninger bruges i dag af alarmcentraler, ambulancetjenester, brand- og redningstjenester, eftersøgnings- og redningstjenester, politi, NGO'er og andre offentlige sikkerhedsorganisationer. Løsningerne kan skræddersyes og tilpasses til brug af specialiserede beredskabstjenester, civilbeskyttelses- og forsvarsorganisationer. 

Med en verden under konstant forandring, hvor nye udfordringer opstår, er det nødvendigt, at responsen tilpasses nye situationer. I krævende operationer og hårde miljøer er man afhængig af de rigtige ressourcer og oplysninger for at træffe gode valg. Vi støtter dig 24 timer i døgnet alle årets dage og leverer pålidelige og velafprøvede løsninger til dokumentation og operationel support, der forenkler kritiske beslutninger i krævende operationer. 

defence hori 2
defence hori 3

Vores værktøj frigør værdifuld tid og sikrer et overblik over ressourcerne, en hurtig udveksling af korrekte oplysninger og et effektivt samarbejde -selv i fjerntliggende og vanskelige miljøer. Få fuld kontrol over operationer, udstyr, personale, processer og situationer, og undgå misforståelser og fejltagelser.

På Sygehus Sydnorge har vi stor erfaring med at bruge Bliksund GRID til at håndtere større hændelser. I den operationelle håndtering af akutte situationer bidrager GRID til at skabe en fælles forståelse af situationen og et mere effektivt samarbejde.

Tom Helge Vik Tollefsrud

Leder af beredskab og modstandsdygtighed, Sygehus Sydnorge

every_second_counts_symbol

Vores løsninger til beredskab og forsvar

EWA

En komplet elektronisk journalløsning for det præhospitale område.
Læs mere

GRID

En skalerbar, modulær og meget brugervenlig måde at organisere din arbejdsdag på.
Læs mere

IncidentShare

Sikker, intuitiv og brugervenlig livevideo fra skadestedet eller patientbehandlingen.
Læs mere