Bliksund headhunter Lise-Mette Lindland som  Strategic Account Director

Med fokus på at videreudvikle sine tjenester og leverancer til det norske sundhedsvæsen ansætter Bliksund den erfarne Lise-Mette Lindland. Lise-Mette kommer til Bliksund fra en stilling som afdelingsleder hos Vestre Viken HF og tiltræder som Strategic Account Director. Med mange års erfaring fra ledende stillinger i sundhedssektoren vil hun fokusere på at videreudvikle virksomhedens løsninger til sundhedssektoren og sikre de norske sundhedskunder.

Bliksund headhunter Lise-Mette Lindland som  Strategic Account Director blog hero billede

Lise-Mette Lindland har arbejdet i det norske sundhedsvæsen i mere end 29 år og bringer en solid faglig baggrund og erfaring med sig ind i virksomheden. Hun er uddannet sygeplejerske med erfaring fra forskellige medicinske afdelinger og akutmodtagelser.

Derudover har hun en Master of Management inden for projektledelse, organisationspsykologi og consulting fra BI, noget hun har haft glæde af i sin rolle som afdelingschef for AMK Vestre Viken. Med Bliksunds fokus på samarbejdet med de norske sundhedsregioner og videreudvikling af virksomhedens løsninger til sundhedssektoren, er Lise-Mette et godt match for virksomhedens videre satsning.
Lise mette lindland profil billede
"Efter mange år i det norske sundhedsvæsen er det spændende for mig at komme med på den videre rejse i Bliksund. Virksomheden har imponeret mig siden vores første møde. Ud over innovative løsninger har virksomheden også en stærk kultur og fantastiske mennesker, som jeg nu ser frem til at arbejde sammen med," siger Lise-Mette Lindland, Strategic Account Director hos Bliksund.

 

Lang erfaring i sundhedssektoren

Med tre årtier i den norske sundhedssektor har Lise-Mette haft flere roller og arbejdet med forskellige projekter. Hun var med til at etablere den første samlokaliserede alarmcentral i Norge, hvilket førte til ændringer i den måde, alarmtjenesten samarbejder på, og det, der nu er den nationale tredobbelte alarmprocedure - varsling og interaktion med alle nødberedskaber.

Hun var også projektleder for innovationspartnerskabet "Videoopkald med AMK" (IncidentShare), som i dag er en del af Bliksunds produktportefølje og er en af to videoopkaldsløsninger, der bruges på AMK-centraler i Norge i dag.

Janne Morstøl CEO Bliksund profil billede
"Lige siden Bliksunds start har virksomheden fokuseret på at have fagfolk, der kender sundhedssystemet indefra og har erfaring inden for området. Lise-Mette har en imponerende baggrund og stor erfaring, som giver os værdifuld viden og en fortrolighed med det norske sundhedsvæsen, som vil styrke os fremadrettet,"
siger Janne T. Morstøl, administrerende direktør i Bliksund.