Helse Nord tager Bliksunds PEPJ i brug

Nordnorges regionale sundhedsvæsen er nu i gang med at indføre et projekt med Bliksunds ambulancejournaler. Dermed samles hele Norge om en national løsning for præhospitale elektroniske patientjournaler (PEPJ).

Helse Nord tager Bliksunds PEPJ i brug blog hero billede

 

I 2014 udtalte det norske sundhedsdirektorat, at elektroniske patientjournaler (EPJ) er et vigtigt redskab til at sikre bedre forberedelse og beslutningsstøtte til sundhedspersonale samt bidrage til bedre koordinering af ressourcer. Efter Bliksund vandt den nationale udbudsrunde med Bliksund EWA i 2019, er implementeringen startet i alle sundhedsvirksomheder i Norge. Nordnorges regionale sundhedsmyndighed er den sidste region, der underskriver med Bliksund, og dermed samles alle om en fælles ambulancejournal i hele Norge.

 

Tor Laukvik coo bliksund hero billede

Skjermbilde 2023-01-12 kl. 11.01.27Vi har set gennem erfaringer og tilbagemeldinger fra de forskellige regioner, at Bliksund EWA bidrager til bedre og mere effektive arbejdsprocesser og bedre flow, hvilket igen giver mere tid til patientorienteret arbejde. Med Nordnorges regionale sundhedsmyndighed inkluderet i platformen hjælper vi nu alle regioner i hele Norge. Det er en milepæl, vi er stolte af, og som danner grundlag for lettere interaktion og lettere patientflow mellem regionerne.

 

Tor Laukvik, COO i Bliksund