Live Video Streaming med EVO Live Deck

Autel Robotics Live Deck er et tilbehør til videoudgang til brug med droner i EVO- og EVO II-serien. Live deck-enheden vil give dig mulighed for at vise præcis det, du ser på Evo-dronen, når du har brug for det, og i denne vejledning vil vi vise dig, hvordan du pakker Live Deck ud, og hvordan du opretter en stream fra Live Deck til IncidentShare-platformen.

Live Video Streaming med EVO Live Deck blog hero billede

 

 

Lad os springe frem og pakke det levende dæk ud

Når du først åbner live deck'et, vises brugervejledningen. Sørg for at gemme den et varmt og sikkert sted, og du er velkommen til at dykke ned i denne korte vejledning i stedet - vi giver dig alle de detaljer, du har brug for at vide for at starte en stream fra dit live deck til din IncidentShare-platform.

 • Før du går i gang, skal du sikre dig, at dine antenner er solidt forbundet med live deck-enheden. 
 • SMA-stikkene på live-dækket giver dig mulighed for at montere andre typer og bedre antenner, hvis det er nødvendigt, men i denne test bruger vi standardantennerne. 
 • Standard-wifi-antennerne giver dig samme rækkevidde på live-dækket, som du får med antennerne på Evo-fjernbetjeningen, hvilket er ca. 7 kilometer (4,3 mil).
 • Hvis du skifter antennerne til mere professionelle antenner, vil du naturligvis få bedre modtagelse og en længere rækkevidde mellem dronen og live deck, da live deck ikke kommunikerer med fjernbetjeningen, men med selve dronen, hvilket kunne være noget at overveje. Ideelt set installerer du live deck'et i et køretøj. 
 • På forsiden af live-dækket finder du tænd/sluk-knappen og knappen "match" (parring) Led-knappen, som du skal bruge for at parre live-dækket med din drone. 
 • Ved siden af finder du en HDMI-port, som kan bruges sammen med en ekstern skærm via et HDMI-kabel. Sørg for, at du ikke bruger lange kabler. 15 meter (50 fod) anses generelt for at være den maksimale pålidelige længde, men det er sjældent, at man ser et HDMI-kabel, der er længere end 25 fod (7,5 meter) i en butik, og vi anbefaler, at det er så kort som muligt.
 • Ved siden af HDMI-porten finder du en USB-A-port, som bruges sammen med mobile enheder (tablet eller telefon, der kører Evo Explorer-appen) og derefter Ethernet-porten, som bruges til at tilslutte en pc (mac, windows). 
 • MicroUSB bruges til at oplade live-dækket. Enheden leveres med et batteri på 5.000 milliampere, som giver ca. 4 timers driftstid. Du kan også tilslutte et MicroUSB-kabel og bruge det som en fast strømforsyning. 
 • Live-dækket giver dig mulighed for at køre alle tre videokilder (USB til tablet/telefon, HDMI til skærm og Ethernet til PC-udgang) på samme tid, så du kan få feedet ud til flere personer på samme tid.

 

Udgange

HDMI, USB, Ethernet
Video 720p / 1080p60fps H.264
Maksimal transmissionsafstand 7 km / 4,35 miles
Driftsfrekvens 2.4GHz
Li-po Batteristørrelse 5000mAH
Vægt 400 g / 14 oz

 

Autel EVO live deck front panel

 

For at parre enheden skal du gøre følgende for at gøre følgende:

De næste trin viser dig, hvordan du kobler enheden sammen og viser den på en HDMI-skærm. Processen er ganske enkel (du skal blot sørge for, at du har opladet din drone, fjernbetjening og selvfølgelig live-dækket).

 1. Så først skal du sørge for at tage gimbalbeskyttelsesbeskytteren af Evo-dronen og derefter tænde for dronen og din fjernbetjening. 
 2. Når det hele er sat op, kan du tænde for live-dækket. 
 3. Når live-dækket er tændt - gå til bagsiden af Evo-dronen, og klik på den tilsvarende knap (lige ved siden af USB-stikket), så den begynder at blinke grønt. Herefter vil din fjernbetjening og Evo'en afbryde forbindelsen bare i et sekund, mens dronen forsøger at finde en anden forbindelse
 4. Gå nu til dit live deck, og find den matchende knap. Hold knappen nede i et par sekunder, indtil den hurtigt blinker grønt, og efter 5-10 sekunder finder dronen live-dækket og kobler sig sammen. 
 5. Nu hvor vi har parret alt sammen, er det tid til at opsætte live-dækket i streamingtilstand.

 

Den ukomplicerede streamingløsning

Hvis du har en Incendium Stream Pack eller Stream Unit, kan du tilslutte HDMI-kablet og streame med det samme, men hvis du ikke har specifik hardware, skal du tilslutte et Ethernet-kabel til din pc for at starte en stream. Følgende vejledning viser dig, hvordan du tilslutter Live Deck til din pc og bruger OBS til at starte en stream.

Modtagelse af streamet på en pc og re-streaming af videoen: 

Hvis du ikke har en Stream Pack eller Stream Unit, men ønsker at se live-videoen fra live-dækket, skal live-dækket og din pc være på det samme netværk. Følg disse enkle trin for at streame video fra live-dækket til din IncidentShare-platform.

Windows 10

 1. Download og installer VLC Player
 2. Tænd og par din Live Deck med et EVO- eller EVO 2-fly
 3. På pc (Windows 10) Tilslut Live Deck til din pc med et Ethernet-kabel (sørg altid for at bruge afskærmede Ethernet-kabler - S/FTP eller SF/FTP installationer i køretøjet)
  1. Gå til "Indstillinger"
  2. Vælg "Netværk og internet"
  3. Klik på "Network and Sharing Center" nederst på skærmen 
  4. På det uidentificerede netværk klikker du på "Ethernet" ud for forbindelser
  5. Vælg "Egenskaber"
  6. Vælg "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" på listen.
   1. Sørg for, at feltet ved siden af har et flueben
  7. Klik på "Egenskaber"
  8. Vælg prikken for "Brug følgende IP-adresse"
   1. IP-adresse: 192.168.0.200
   2. Undernetmaske: 255.255.255.255.0
   3. Lad resten være tomt, og klik på "Ok"
  9. Åbn VLC Player
   1. Klik på Medier -> Åbn netværksstrøm
   2. I fanen "Netværk" skal du indtaste denne URL: rtsp://192.168.0.1/realtime
    1. Klik i feltet "Vis flere muligheder"
    2. Ændr Caching til 50 ms, denne indstilling er for en computer med gennemsnitlig styrke
 • Denne opsætning skal kun udføres én gang på den transmitterende computer, medmindre den transmitterende computer igen er tilsluttet en Ethernet-port, der leverer internettjeneste. I så fald skal du følge følgende trin:
  • Hvis du vil tilslutte Ethernet-kablet igen, skal du følge instruktionerne tilbage til trin 3 og afkrydse feltet "Obtain an IP address automatically" (Hent en IP-adresse automatisk) igen og klikke på Ok.
 • Brugeren skal konfigurere Ethernet-forbindelsen på den transmitterende computer igen, før Live Deck kan bruges

MacOS

 • Download og installer VLC Player
 • Tænd og par din Live Deck med et EVO- eller EVO 2-fly
 • På macOS Tilslut Live Deck til din computer med et Ethernet-kabel
  • Åbn "Systemindstillinger" (klik på æbleikonet i øverste venstre hjørne)
  • klik på "Netværk"
  • Vælg den korrekte ethernet-adapter
   1. Vælg "Manuelt"
   2. Indtast IP-adresse: 192.168.0.200
   3. Undernetmaske: 255.255.255.255.0
   4. Klik på "Anvend"
  • Åbn VLC Player
   1. Vælg "VLC" på menulinjen og derefter "Preferences" (indstillinger)
   2. Nederst til venstre vælger du "Vis alle".
   3. Vælg "Stream output" på venstre menulinje
   4. Ændr værdien i feltet for "Stream Output Mixer Caching (ms)" til 50.
   5. Vælg "Gem"
   6. Vælg "Fil" og "Åbn netværk".
   7. I fanen "Netværk" skal du indtaste denne URL: rtsp://192.168.0.1/realtime
   8. Klik på "Åbn"
 • Denne opsætning skal kun udføres én gang på den transmitterende computer, medmindre den transmitterende computer igen er tilsluttet en Ethernet-port, der leverer internettjeneste. I så fald skal du følge følgende trin:
  • Sæt Ethernet-kablet i igen, følg instruktionerne tilbage til trin 3-c-i og vælg "Using DHCP" og derefter "Apply".
  • Brugeren skal konfigurere Ethernet-forbindelsen på den transmitterende computer igen, før Live Deck kan bruges

Start din første livestream med OBS

Nu er vi klar til at starte vores første livestream til vores streamingplatform, og for at streame video fra VLC-afspilleren skal vi bruge en gratis software kaldet OBS (Open Broadcast Software). Hvis du ikke allerede har denne software installeret, skal du sørge for at installere den nu.

 1. Åbn OBS, og klik på plusikonet under fanen "Source" (kilde)
 2. Vælg "VLC Videokilde"
 3. Vælg "opret ny" og klik på OK
 4. I afspilningslisten klikker du på plus-tegnet og vælger "add path/URL" og skriver nu rtsp://192.168.0.1/realtime (hvis du har ændret standard-IP-adressen, skal du sørge for at skrive denne i stedet) og klikker på "ok" og "ok" igen for at afslutte installationen.
 5. I forhåndsvisningsvinduet kan du nu se videostreamet. 
 6. Tryk på menuen stream-indstillinger, og skriv din RTMP-url.
 7. Start en stream

Incidentshare live stream EVO live deck