Crash Recovery System

Få essentiel information om køretøjer med CRS.

Up-to-date køretøjsinformation er afgørende for vellykkede redningsaktioner

Kontakt os
Crash recovery system hero image
blik elemt

Nye teknologier indenfor køretøjer har øget sikkerheden for personer i bilen under ulykker, men de kan også også udfordringer for akutberedskabet på grund af nye risici fra sikkerheds- og miljøvenlige systemer.

Ved brug af Crash Recovery System på ulykkesstedet kan akutberedskabet få adgang til al redningsrelevant information om det forulykkede køretøj. CRS tilbyder beredskabet det manglende led i nødhjælpsresponsen: den seneste digitale køretøjsinformation tilgængelig på alle enheder.

Klikbare komponenter og sikkerhedssystemer i et interaktivt datablad.

På skærmen er komponentinformation og deaktiveringsprocedurer let tilgængelige ved at klikke på den valgte komponent i diagrammet. Med denne unikke funktionalitet sikrer Crash Recovery System® en effektiv og sikker frigørelse af tilskadekommende i ulykker og støtter beredskabets beslutningsproces.
Emergency responder uses CRS crash recovery system to see critical components inside vehicle
Emergency workers at the scene of car crash using CRS Crash recovery system

Specialiserede træningsprogrammer

De bedste værktøjer bruges ikke optimalt, hvis de personer, der arbejder med dem, ikke er fortrolige med værktøjerne. I disse kurser vil beredskabet blive fortrolige med de mange variationer og unikke funktioner, de skal være opmærksomme på, når de håndterer moderne køretøjer under nødsituationer.
Go to blog and news