Hvorfor samarbejde med Bliksund?


Vi er et internationalt team, der geografisk er spredt over forskellige kulturer og sprog. Fælles for os alle er vores engagement og passion for at udvikle avancerede digitale værktøjer, der gør arbejdet lettere, sikrere og mere effektivt.

Vores mangeårige erfaringer og indsigt i kunderne gør, at vi kan levere effektive løsninger og brugervenlig samt innovativ teknologi. Vi har oplevet tidspres, stress, misforståelser og begrænsede ressourcer. Derfor skaber vi de bedste løsninger til at lette jeres arbejdsdag. 

Kontakt os
Hvorfor bliksund hero billede

For fagfolk af fagfolk

 

Mange af vores medarbejdere kommer fra felten og har tidligere arbejdet som læger, paramedicinere, sygeplejersker, brandmænd, redningsarbejdere eller hos Forsvaret. De ved, hvad der er på spil, og hvor vigtige intuitive og brugervenlige løsninger er for at sikre kontrol, indsigt og fælles situationsforståelse i nødsituationer. 

Stor indvirkning

Vi skaber forretningskritiske systemer, som meget få ser. Alligevel giver de nødvendig støtte i mange presserende situationer i mange dele af verden. Vi arbejder for og sammen med fagfolk i felten for at sikre, at vores løsninger gør arbejdet lettere, mere sikkert og mere effektivt.
To ansatte fra bliksund tegner på glas med markør
Brandmand bruger bliksunds løsning GRID

Brugervenlig

Baseret på vores egen ekspertise på området og i tæt samarbejde med fagfolk udvikler vores dygtige tekniske team intuitive og brugervenlige løsninger. Vi ønsker at hjælpe jer med at træffe de bedst mulige valg - for at spare tid, omkostninger og liv.

Bæredygtighed

Vi tror på, at vores handlinger har konsekvenser, og at vi skal tage ansvar. Der findes ingen Planet B, og vi stræber efter at have en positiv indvirkning på miljøet og vores samfund. Bæredygtighed er en del af vores strategi, kultur og daglige drift. Vi har forpligtet os til at reducere vores klimaaftryk og tage skridt for at reducere vores miljøpåvirkning og aktivt støtte vores lokalsamfund.

Læs om Bliksunds Carbon Reduction Plan
Læs om Bliksunds Modern Slavery Statement
En ansat fra bliksunds kontor i vietnam smiler