IncidentShare

Fælles situationsforståelse og optimal respons via livevideo

Kontakt os

IncidentShare er en sikker, intuitiv og hurtig løsning til modtagelse, styring og deling af livevideo. Den er udviklet i tæt samarbejde med brugere inden for brand og redning, politi, sundhedsvæsen og forsikring. Livevideo giver jer et bedre overblik over hændelsen og sikrer, at alle hurtigt opnår fælles forståelse af situationen.

Gennem en virtuel tilstedeværelse kan I frigøre værdifuld tid og sikre hurtig udveksling af information og effektivt samarbejde. I bliver i stand til at reagere hurtigere på en nødsituation og sende det rigtige mandskab med det rigtige udstyr og færdigheder afsted.

IncidentShare giver jer nem adgang til både livevideo og optagelser og er let at udrulle til jeres brugere. Løsningen fungerer også godt i områder med begrænset mobildækning, da streamingprotokollerne løbende tilpasser sig forholdene.

Med en sikker videoforbindelse forbedrer du kommunikationen mellem alle involverede parter, både internt og eksternt.

Videolink og Channels


Videolink er et brugervenligt værktøj til at etablere video mellem en indringer og operatør. Løsningen er fuldt browserbaseret og kræver ingen installation af app - I sender blot en tekstbesked fra IncidentShare, og når indringeren åbner linket, får I livevideo fra enheden.


Channels forener forskellige videokilder, og det er nemt og sikkert at invitere en tredjepart til et videoopkald enten via foruddefinerede brugere eller med links. Dette kan være nyttigt, når der er behov for en tredjepartsudtalelse eller en specialist med en anden faglig baggrund.

Løsningen kan indsamle video fra en lang række enheder, herunder smartphones, køretøjer, kropskameraer, overvågningskameraer og droner.

IncidentShare er i stand til at indsamle lokaliseringsdata og præsentere dem på det indbyggede kort. Hvis du bruger et PTZ-kamera, er det nemt og hurtigt at styre med den indbyggede PTZ-styring. IncidentShare understøtter forskellige videoformater som WebRTC, RTSP, RTMP m.fl. 

operatør sidder foran mange skærme og peger på live video fra incidentshare

Integration

IncidentShare leveres med en robust og standardiseret API, der muliggør integration med jeres eksisterende systemer. Vores løsning indeholder en bred vifte af nøglefærdige integrationer og er nem at implementere på enhver form for arbejdsplads. Det betyder, at I kan nyde godt af fordelene ved IncidentShare i dag, uden at I straks skal udskifte gamle systemer.

Sikker livevideo

IncidentShare kører på private servere i et sikkert virtualiseret miljø. Vi sørger for, at I får alle fordelene ved cloud-løsninger, men samtidig bevarer sikkerheden ved altid at vide, hvor jeres data befinder sig. Med WebRTC og kryptering på højt niveau kan I være sikre på, at alle jeres videostreams overføres sikkert. Vi lader jævnligt en uafhængig revisionsrapport udarbejde (ISAE 3000), som vurderer om vores kontroller, procedurer og tekniske foranstaltninger stadig er helt i top.
ISAE 3000

 

Biluheld live stream med incidentshare
politibetjent bruger incidentshare appen og ser live kanaler

IncidentShare App

IncidentShare-appen er designet til at sende og modtage livevideo på tablets eller smartphones. Dit personale kan hurtigt logge ind med en QR-kode og modtage push-meddelelser, når en kanal går live. Ved at bruge IncidentShare-appen kan det udsendte personale forberede sig mentalt og taktisk på opgaven på et tidligt tidspunkt.

Har du brug for råd om hardware?

Vi har omfattende teknisk viden om standard- og specialbygget hardware, der fungerer 24/7 - selv under vanskelige forhold.
close up af live stream på monitor
Christoffer Nygaard Drifts- og udviklingschef for 112-alarm- og operationscentralen i Københavns Brandvæsen

Livestreaming gør det muligt for os at få skabt et fælles situationsbillede på tværs af alle, der er involveret i hændelserne. Det gør blandt andet, at den indre ledelse, der sidder på operationscenteret, kan følge med i, hvad der helt præcist sker på skadesstedet. Det skubber tingene hurtigt i gang og gør, at vi kan handle proaktivt

Christoffer Nygaard

Drifts- og udviklingschef for 112-alarm- og operationscentralen i Københavns Brandvæsen

SKI-leverandør

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan derfor levere IncidentShare på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

ski leverandør logo

 

 

Brandmand bruger smartphone til at tilgå incidentshare med live stream
Gå til blog og nyheder
Læs mere om vilkår og betingelser for brug af hardware og IncidentShare
Gå til vilkår og betingelser