Om Bliksund

Bliksund er en international softwarevirksomhed med rødder i de sydlige dele af Norge. Siden vi startede op i 2010 har vi leveret samfundskritiske løsninger, som hjælper beredskabstjenesterne både i den daglige drift og i nødsituationer. Vi er stolte af at kunne sige, at virksomheden er blevet en ledende leverandør af digitale løsninger til beredskabstjenester og andre brancher internationalt. Opkøbet af danske Incendium A/S i 2022 gør, at vi nu også kan levere videoløsninger, der er skræddersyet til nødsituationer.

om bliksund hero billede
ansatte snakker på kontor

Sammen med vores kunder arbejder vi med at skabe brancheførende og brugervenlige løsninger. Brancheerfaring kombineret med kundeindsigt gør os i stand til at levere effektive løsninger og innovativ teknologi. Hver dag arbejder vi på at skabe nyttige og innovative løsninger, der vil skabe større indsigt, bedre forståelse og færre fejl - dermed bidrager vi til en tryggere verden.

Vi startede i sundheds- og brandsektoren, og i dag bruges vores løsninger i mange forskellige brancher verden over.

Uanset sektor er det vores mission at gøre jeres arbejde lettere, sikrere og mere effektivt.

Vores værdier

Vores værdier er kernen i alt, hvad vi gør, og de definerer, hvordan vi interagerer med kunder, partnere og hinanden til daglig. De vejleder os i, hvordan vi arbejder og udvikler vores produkter. Vi er en virksomhed i stor vækst, og disse værdier minder os om, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen.

Meningsfyldt arbejde

Vi har dedikeret os til at skabe samfundskritiske systemer til vores samfund og hjælpe vores kunder med at koncentrere sig om det, der virkelig betyder noget.

Vi har integritet

Vi sætter respekt og ærlighed i højsædet. Vi er troværdige over for vores kunder, partnere og kolleger.

Sammen om nytænkning

Vi innoverer ved at være nysgerrige og tilpasningsdygtige. Vi sætter kunden først for at skabe brancheførende og brugervenlig løsninger. Vores smidighed er kendetegnet ved, at vi hurtigt leverer værdifuld software til vores kunder, som gør en forskel.

Vi passer på hinanden og på samfundet

Vi bekymrer os om mennesker, samfundet og miljøet. Vores teamånd omfatter et støttende miljø, tillidsfuldt samarbejde og åben kommunikation. Vi er stolte af at udvikle bæredygtige softwareløsninger, der tager morgendagens udfordringer op.