Bliksund ansætter direktør for globale partnerskaber

 

For at understøtte den fortsatte ekspansion internationalt ansætter Bliksund en ny direktør for globale partnerskaber.
direktør for globale partnerskaber blog hero billede
Frederikke Vikhamar tiltræder den nyoprettede stilling efter mange år i internationale virksomheder og sundhedsvæsnet. Fremover skal hun opbygge Bliksunds partnerapparat og understøtte virksomhedens udenlandssatsning. 
 
Frederikke Vikhamar kommer med mange års erfaring fra sundhedsvæsnet, ledelse og produktledelse samt salg og markedsføring af medicinsk-teknisk udstyr. Senest kommer hun fra ZOLL og stillingen som Senior Business Development Manager Military Sales for ENEA. Forud for det har hun mange års erfaring som både specialsygeplejerske og afdelingsleder hos Stavanger Universitetssygehus samt flere års erfaring med international produktledelse og markedsføring i Laerdal Medical. Med Bliksunds fokus på en yderligere international ekspansion og partnerskaber, er Frederikkes baggrund et godt match for virksomhedens videre satsning. 
 

Fredrikke Vikhamar Direktør for globale partnerskap profil billede

Efter mange år i en udenlandsk virksomhed, er det spændende for mig at være med på Bliksunds rejse ud i verden. Virksomheden har imponeret mig siden det første møde og har en portefølje med et stort internationalt potentiale. Udover innovative løsninger har virksomheden også en stærk kultur og gode mennesker, som det er fornøjelse nu at kunne arbejde sammen med. Det har jeg set frem til længe

Fredrikke Vikhamar, Direktør for globale partnerskap i Bliksund

 

Internationalt potentiale


Siden Monterro kom ind som investor i 2021, har Bliksund haft et stort fokus på internationalisering og satsninger uden for Norge. I løbet af sidste år indgik Bliksund i et partnerskab med Systematic i Danmark samt opkøbte den danske virksomhed Incendium, som er førende inden for videostreaming. Det er sket som et led i virksomhedens strategi om at ekspandere ydereligere i et internationalt marked, som de har store forventninger til.

Janne Morstøl CEO Bliksund profil billede
 
Vi ser store muligheder internationalt på det præhospitale område. Frederikke har stor erfaring og en baggrund, som bringer os værdifuld viden, erfaring og et internationalt netværk, som vil styrke vores position fremadrettet
Janne T. Morstøl, CEO i Bliksund