Fælles situationsforståelse og bedre kontrol over ressourcer og processer

Vi hjælper akutberedskaber i over 30 lande med missionkritiske løsninger designet til at forbedre effektiviteten og levere uovertruffen støtte.

Vores unikke platform muliggør mere effektiv koordinering af aktioner og fordeling af ressourcer samt at give din brand- og redningstjeneste de nødvendige værktøjer og ressourcer til at operere bedst muligt.

Kontakt os
Brand og redning hero billede

Kontrol og overblik over alle operationer

Få kontrol og en dybere forståelse af dine operationer for at forbedre sikkerheden og effektiviteten af din brandstation. Ved at bruge vores digitale værktøjer får du hjælp til at træffe velinformerede beslutninger, operere mere effektivt og levere endnu bedre service til dit nærområde.

Du kan overvåge dine ressourcer, effektivt styre dit mandskab og optimere driftspraksis. Vores detaljerede indsigt garanterer, at dine teammedlemmer yder deres bedste og er fuldt forberedte på at reagere på nødsituationer. Vi tilbyder også støtte til at sikre, at dit mandskab er beskyttet mod alle juridiske forpligtelser gennem eksponeringsregistre.

Vores løsninger gør det muligt for dig at etablere en struktureret tilgang, der inkorporerer kompetence og øvelser, for at sikre, at dit mandskab følger bedste praksis, arbejder sikkert og effektivt. Dette vil i høj grad reducere responstider og maksimere effektiviteten af deres indsats. Ved at implementere korrekt lagerstyring og kontrol af udstyr og materialer kan du også garantere, at alle aktiver er registrerede og anvendes hensigtsmæssigt.

Vores løsninger til brand- og redningstjenester

GRID

En skalerbar, modulær og meget brugervenlig måde at organisere din arbejdsdag på.
Læs mere

IncidentShare

Sikker, intuitiv og brugervenlig livevideo fra skadestedet eller patientbehandlingen.
Læs mere

Crash Recovery System

Omfattende dækning af køretøjer og identifikationsmetoder for hurtig adgang til præcise digitale redningsark.
Læs mere

Fælles situationsforståelse

Med et brugervenligt og sikkert værktøj til livestreaming, kan der modtages livevideo i nødopkald fra indringer og sende livevideo til alarmcentralerne fra mobiltelefonen. Operatører og indsatsledere vil have adgang til den samme video.

Gennem brug af droner og kropskameraer kan jeres mandskab få bedre situationsforståelse, og dermed reagere mere effektivt og sikkert. Alle videoer kan deles internt og eksternt, og de kan efterfølgende gemmes.

Brandmand bruger GRID ved brandbil

Hurtigere respons, sikrere resultat


Vi leverer Crash Recovery Solution til førstehjælpere, redningspersonale og køretøjsbjærgningstjenester. Vores teknologi muliggør effektive og sikre handlinger, der giver dig mulighed for at redde flere liv. I bilindustrien udvikles nye teknologier og løsninger hurtigt. Brugen af højstyrkestål, ekstra forstærkninger og adskillige sikkerhedssystemer i moderne køretøjer giver fremragende beskyttelse for passagererne under en ulykke.

Udviklet som pioneren inden for interaktive data sheets, samler CRS data fra større bilproducenter gennem betroede partnerskaber. Vores data sheets er nu blevet globalt anerkendt som en ISO17840-standard.

Skræddersyet løsning

Vores løsninger er udviklet til at opfylde brandvæsenets behov og krav. Ved at effektivisere processer og reducere den tid, der bruges på manuelle opgaver, forbedrer brandvæsenet sin effektivitet, nøjagtighed og omkostningseffektivitet.

Det giver mulighed for at fokusere på de vigtigere opgaver; at reagere på nødsituationer samt forberedelse og træning.

Fire rescue tailored

Nu får vi et system, der på en god måde synliggør dagens kompetenceniveau og morgendagens kompetencebehov. Med Bliksund får vi en digital løsning, der understøtter vores processer og behov fremadrettet.

Anders Løberg

Brandchef, Asker & Bærum Brandvæsen

Anders løberg Brandchef, Asker & Bærum Brandvæsen

Beslutningsstøtte til at sikre den rigtige respons på det rette tidspunkt.


Livevideo og fælles situationsforståelse kombineret med strukturerede procedurer gør det muligt at træffe mere velinformerede og præcise beslutninger.

Gennem en virtuel tilstedeværelse får man et bedre overblik over situationen og hændelsesstedet. Livevideo frigør værdifuld tid og sikrer en hurtig udveksling af oplysninger og et effektivt samarbejde. Det gør, at du er i stand til at reagere hurtigt på en nødsituation og sende det rigtige mandskab til stedet med det rigtige udstyr, de rigtige færdigheder og den rigtige uddannelse. På den måde håndteres hændelsen effektivt, situationen vurderes, og farer identificeres.

Vores fagsystem giver værdifuld beslutningsstøtte af høj kvalitet. Du får et fuldt overblik over ressourcer, mandskabets kompetencer og færdigheder samt vagtrapportering. Systemet giver mulighed for at håndtere retningslinjer og procedurer og øger kvaliteten og standarderne ved udrykninger. Du får fuld kontrol og indsigt i alle processer og en fælles situationsforståelse i det daglige arbejde og i nødsituationer.

Nu får alarmcentralerne og brandvæsenet en løsning, der giver indringeren mulighed for livevideo og beredskabet får mulighed for at streame livevideo fra deres egne videokilder. Det vil også blive lettere at administrere ressourcerne og sikre, at det rigtige mandskab bliver sendt af sted. Dette giver alle adgang til en solid platform for fremtiden, og vi kan yde en endnu bedre service til borgerne.

Trond Brenden

NKS110

Gå til blog og nyheder