Bliksund ansætter specialrådgiver til det præhospitale område i Danmark

For at støtte yderligere ekspansion og øge kompetencerne på det danske marked har Bliksund ansat Christian Henriksen som rådgiver for præhospitale ydelser i Danmark. Med en solid baggrund inden for sundhedsvæsenet og militæret vil Christian spille en vigtig rolle i arbejdet med at styrke Bliksunds tilstedeværelse og initiativer på det danske marked.Bliksund ansætter specialrådgiver til det præhospitale område i Danmark blog hero billede

Christian har en omfattende baggrund fra Forsvaret, og har desuden arbejdet som sygeplejerske og hos alarmcentralen i Region Nordjylland. Gennem sine forskellige roller i Forsvaret har han opnået stærke kompetencer inden for ledelse samt planlægning og koordinering af komplekse opgaver, både nationalt og internationale. Efter flere år hos alarmcentralen tager han værdifuld erfaring med sig – særligt i forbindelse med brugen af livevideo, IncidentShare.

Med Danmark som et vigtigt satsningsområde i fremtiden bliver Christians kompetencer og erfaringer vigtige for Bliksunds videre udvikling. 

Christian henriksen profil billede


"Behovet for at øge digitaliseringen og effektiviseringen hos militæret og det præhospitale område er stort. Bliksund har innovative løsninger og en imponerende historik. Samtidig har de en positiv kultur og dygtige medarbejdere, som jeg glæder mig til at samarbejde med om at styrke selskabets position på det danske marked fremover,"
siger Christian Henriksen. 

 

Muligheder i Danmark


Selskabet ser et stort potentiale i det danske marked. I løbet af de seneste år har Bliksund opkøbt det ledende selskab inden for livevideo, Incendium. Derudover har de etableret et strategisk partnerskab med Systematic, som er en ledende leverandør inden for sundhed og forsvar. Dette er en væsentlig del af selskabets strategi for at styrke sin tilstedeværelse og positionering på det lokale marked.


Janne Morstøl CEO Bliksund profil billede"Vi ser store muligheder inden for det præhospitale område i Danmark. Christians brede erfaring og lokale baggrund giver os værdifuld viden og indsigt, der vil styrke vores position fremadrettet", siger Janne T. Morstøl, CEO hos Bliksund.