Bliksund med første danske kunde til ambulancejournal – underskriver aftale med Event Medical Services

Bliksund underskriver sin første danske kontrakt på den elektroniske patientjournal (PPJ) Bliksund EWA - Emergency Worker Assistant – med Event Medical Services. Virksomheden leverer præhospitale tjenester til virksomheder og organisationer samt sygetransport og ambulancekørsel i Danmark og Europa.  
Bliksund med første danske EWA kunde – signerer med Event Medical Services blog hero bilde

Event Medical Services ApS er en privatejet virksomhed bestående af professionelt sundhedspersonale med mange års erfaring inden for præhospitale tjenester. Virksomheden leverer ambulance- og sygetransport, eventberedskab samt kurser og uddannelse både i Danmark og Europa. I fremtiden vil Bliksunds elektroniske patientjournal, EWA, blive implementeret i Event Medicals ambulancer og udgøre en integreret del af deres serviceydelser.  

mikkel larsen CEO event medical servicesBliksund har lang erfaring med at levere elektroniske patientjournaler til de norske sundhedsregioner, og vi ser, at den passer godt med vores behov. Vi ser frem til at tage løsningen i brug i vores tjenester fremover.

Mikkel Larsen, CEO i Event Medical Services APS

 

 

Dansk satsing

Siden Monterro blev investor i 2021, har Bliksund rettet fokus mod international ekspansion og strategisk vækst uden for Norge. Danmark er blandt virksomhedens prioriterede områder, og det nylige samarbejde med Systematic, købet af Incendium og ansættelsen af virksomhedens første danske præhospitale fagkonsulent i 2023 har styrket Bliksunds tilstedeværelse i Danmark. Nu er de klar til at tilbyde deres tjenester på det danske marked, og indgåelsen af kontrakten med Event Medical Services markerer en vigtig milepæl i Bliksunds fortsatte vækst.   

 

Janne resize-1"Dette samarbejde markerer en vigtig milepæl for vores tilstedeværelse og satsning på det danske marked. EWA er blevet national standard og bruges af alle sundhedsregionerne i Norge. Vi har stor tro på, at vi kan levere en tilsvarende løsning i Danmark, og glæder os til at samarbejde med Event Medical Services. Ligesom Bliksund er dette fagfolk med lang erfaring fra sundhedsvæsenet, og vi er stolte over, at de vælger Bliksund EWA til at støtte deres tjenester"  

Janne T. Morstøl, CEO i Bliksund

 

Om Event Medical 

Event Medical Services har leveret privat ambulance- og sygetransport samt beredskab på events siden 2021 Virksomheden opererer både i Danmark og resten af Europa, og deres kunder inkluderer foreninger, organisationer og offentlige instanser. For mere information, se www.eventmedical.dk